ads

Wednesday, June 11, 2014

Tone dukket opp for første gang etter fødselen





I dag er Tone Damli tilbake på jobb som «Idol»-dommer på audition i Nydalen.
 
Halvannen måned etter fødselen er det tilbake til «Idol»-hverdagen for Tone Damli Aaberge (26).
I går skrev VG at «Idol»-dommeren var på fotoshoot for den nye sesongen av sangkonkurransen. Programleder Stian Blipp postet et bilde av de to på fotoshooten på sin Instagram-profil.

- Godt å ha Tone tilbake

I dag er Damli tilbake på den «vanlige» jobben, sammen med dommerkollegaene Kurt Nilsen, Espen «Dansken» Selvig og Gunnar Greve.
- Det er utrolig godt å ha Tone tilbake, men jeg er litt bekymret for hva hun mener om deltakerne vi har sendt videre fra de tre andre byene, sier Gunnar Greve.
- Vi kommer nok til å få kjeft, skyter Kurt Nilsen inn.
 

 


Får ekstra makt

Greve forteller at Tone Damli skal få muligheten til å prege buketten med «Idol»-deltakere under auditionen i Oslo. I løpet av helga skal deltakerne kuttes ned til 40 stykker.
Så Tone kommer til å få bestemme litt ekstra her?
- Hun skal få en ekstra sjanse, og skal få lov til å sende videre en deltaker alle vi andre i dommerpanelet sier nei til, sier Espen «Dansken» Selvig, som er sjef for juryen.
Tone Damli var i veldig godt humør da hun ankom audition-lokalene og smilte masse når hun hilste på deltakerne som sto i kø.
Utenfor audition-lokalene i Nydalen tok dommerene seg tid til å snakke litt med de mange håpefulle deltakerne.
 
Tone Damli Aaberge og kjæresten Markus Foss ble i slutten av april foreldre for første gang, til datteren Billie Aaberge Foss.
Damli har tidligere skrevet på bloggen sin at hun følte seg som en ku under graviditeten, men at hun elsker morsrollen, selv om den til tider kan være krevende. 

No comments:

Post a Comment